Bleijerheiderstraat 38 Kerkrade

  Bleijerheiderstraat 38 Kerkrade

  Bleijerheiderstraat 38, 6462 AK Kerkrade, Nederland
  • Toegevoegd op: 04/05/17
  • Soort:
  • Status:
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Aantal badkamers: 2
  • Aantal verdiepingen: 3

  Omschrijving


  Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/valianceuser/domains/valiance.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5414

  Op korte afstand van alle voorzieningen gelegen riante tussenwoning met patiotuin. Kenmerkend is de zee aan ruimte en de gevarieerde ligging.

   

  De indeling is als volgt:

   

  Kelder:

  Het betreft een royale bergruimte.

   

  Begane grond:

  Vanuit de gang toegang tot:

  – De meterkast, – de tuin /patio, – het toilet, – de kelder, – de keuken, – de woonkamer, – de slaapkamer.
  Slaapkamer: De slaapkamer is geheel betegeld en de wanden zijn v.v. sierpleister en stucwerk.
  Woonkamer: De woonkamer is geheel betegeld en de wanden zijn v.v. sierpleister en stucwerk. Voorts zijn aansluitingen voor tv en internet aanwezig.

  Keuken:De open keuken is eenvoudig van opzet en voorzien aansluiting vaatwasser en wasmachine. de keuken bevindt zich in de aanbouw.

  Patio: De tuin/patio ligt op het oosten, is geheel beklinkerd en voorzien van een (overdekt) terras. +/- 40 m².

   

  Verdieping 1: vanaf de overloop toegang tot 2 slaapkamers en 2e keuken v.v. keukenblokje v.v. afzuigkap, 2 pits kookplaat, koelkast. Hier bevindt zich technische ruimte standplaats CV (combi HR) in afgesloten ruimte. Badkamer v.v. douche, toilet en wastafel. De vloeren en muren zijn wisselend voorzien van linoleum, laminaat, behang, pvc schrootjes en stucwerk.

   

  Verdieping 2: Vanaf de overloop toegang tot 3 slaapkamers en een eenvoudige badkamer met wastafel en douche. De vloeren en muren zijn wisselend voorzien van vloerbedekking, laminaat, behang en stucwerk.

   

  Bijzonderheden: – Deels voorzien van dubbel glas – Veel woonoppervlakte – Patio op het oosten

   

  Algemeen:

  – Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld op basis van de ons bekende gegevens. Zij is bedoeld om u een eerste indruk te geven. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen daarom op geen enkele wijze enige rechten worden ontleend.

  – Alle maten zijn afgeronde circa maten.

  – Neem gerust contact op met Björn Possen voor nadere informatie of maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging van dit pand.

  Bekijk op de kaart

  Kenmerken

  Kenmerken:
  • Woonhuis met 5 slaapkamers
  Voorzieningen:
  • Winkels op loopafstand